Partners

PARTNERS - DOOR SAMENWERKING STERK

BBAN bouwadvies

Meer dan Muren werkt samen met BBAN Bouw & Advies. BBAN staat voor Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg en is opgericht in 2000 door René Verlaan. BBAN beschikt over een landelijk dekkend netwerk van Bouwadviseurs en Bouwbegeleiders, Adviseurs en Architecten, Bouwteamleden en BBAN Ketenpartners. Dankzij dit netwerk, en de onderling gemaakte afspraken met haar partners, biedt BBAN haar klanten een transparant en overzichtelijk plan. BBAN helpt je van idee tot en met eindoplevering van de (ver)bouw.

BNS-Crisp

Meer dan Muren is aangesloten bij BNS Crisp. BNS Crisp is de beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten. Voor consumenten en de zakelijke markt zijn in dit online portal stylisten te vinden die gespecialiseerd zijn in interieur, vastgoed en groen. BNS Crisp heeft een netwerk van ruim 300 aangesloten interieurprofessionals verspreid over het land.

interieur architecten punt

Meer dan Muren is aangesloten bij Architecten Punt. Architecten Punt is een online platform voor (interieur) architecten en leveranciers die deze doelgroep iets te bieden heeft. Daarnaast brengt Architecten Punt ook magazines uit met steeds een wisselend thema.

MET EEN GOED PRODUCT MAAK JE HET MOOISTE WERK

belledo leer

Belledo is leverancier van leer voor het interieur, voor zowel wanden, trappen als vloeren. Belledo maakt uitsluitend gebruik van leeroverschot vanuit de voedingsindustrie, van runderen die grazen in Europa en met name Duitsland. Het leer wordt op een duurzame manier gelooid.

caparol verf

Caparol is verffabrikant van producten voor de professionele markt. In het assortiment bouwverven bevinden zich ook vele decoratieve producten om oneindige creaties mee te maken. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, zowel voor producten, verpakkingen als werkomstandigheden.

fotowand

Fotowand levert fotobehang in diverse kwaliteiten. Je kunt kiezen uit de foto’s van Adobe Stock of een eigen foto aanleveren.

novacolor

Novacolor is de leverancier van Italiaanse decoratieve producten voor wanden, vloeren en plafonds. Met het zeer uitgebreide assortiment van Novacolor is vrijwel elke afwerking te realiseren.

orac decor master installer

Meer dan Muren is Master Installer van Orac Decor producten. Orac Decor is fabrikant van sierlijsten en 3D wandpanelen. Er is voor ieder wat wils, van modern tot klassiek. Van watervaste plinten tot sierlijsten voor indirecte verlichting. Alle producten zijn overschilderbaar in de gewenste kleur, zodat het altijd afgestemd kan worden op jouw wensen.

stone age

Stone Age is producent en leverancier van diverse soorten betonstuc. In 2004 waren zij trendsetter als één van de eerste leveranciers van Betonciré. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met diverse producten voor wanden en vloeren. Ook geschikt voor in de keuken en badkamer.