Portfolio van Meer dan Muren

BETONLOOK IS SLECHTS ÉÉN VAN DE 1001 MOGELIJKHEDEN

BETONLOOK, METALLIC, ROEST EN NOG VEEL MEER, ALLES GEMAAKT DOOR MEER DAN MUREN

In dit portfolio vindt je de meest recente en bijzondere projecten die uitgevoerd zijn door Meer dan Muren. Wandafwerkingen die gemaakt zijn met zeer uiteenlopende producten zoals betonlook, metallics, roest en koper effecten, luxe behang, fotobehang etc. Meer dan Muren heeft ervaring met vele professionele decoratieve producten, variërend van schilder tot stukadoor technieken en kan daardoor zowel met de roller als de spaan worden gewerkt.

De meeste producten kunnen aangebracht worden op wanden die behangklaar zijn. Iedere wandafwerking is op maat gemaakt, waarbij rekening is gehouden met de wensen van de klant, kleuren die passen in de ruimte en bij haar gebruikers. Sommige wanden zijn extra persoonlijk gemaakt door producten aan te brengen met behulp van sjablonen.

Ook op zoek naar iets bijzonders en benieuwd wat het beste bij jullie past? Meer dan Muren gaat graag met u in gesprek om tot een passend voorstel te komen en voor u een wandafwerking te maken waar u nog jaren van kunt genieten. Vul het contactformulier in en we maken vrijblijvend een afspraak.