Kleuradvies

WARME KLEUREN IN HUIS KUNNEN JE STOOKKOSTEN VERLAGEN

Een kleuradvies van Meer dan Muren is de oplossing voor jou als het je niet lukt om de juiste sfeer te creëren in je interieur.

Je bent steeds aan het schuiven met meubels en accessoires.

Je kiest steeds weer voor veilig, omdat je het toch wel eng vindt om een kleur toe te passen.

Ik kan je helpen om meer warmte, sfeer en eenheid te creëren in je woning/bedrijfspand.

Ben je uitgekeken op de kleuren aan de buitenkant van je woning of bedrijfspand.

Wil je iets anders dan een ander.

Meer dan Muren kan je helpen om tot een passend kleuradvies te komen.

Kies uit onderstaande 3 mogelijkheden die Meer dan Muren te bieden heeft of een combinatie ervan.

Zit je met vragen over kleuradvies, wie weet staan de antwoorden hieronder bij de 7 meest gestelde vragen over kleuradvies.

  • Kleuradvies op locatie
  • Kleuradvies op foto
  • Kleuradvies staaltjes

Wil je graag dat ik voor je kleuradvies op locatie met je meekijk? Dan kan ik een goed beeld krijgen van het interieur en kunnen we samen je wensen kunnen bespreken. Dan komen ik naar je toe en vertalen we jouw wensen in een passend kleuradvies. Welke voorbereiding moet je daarvoor doen: foto’s verzamelen van sfeerimpressies van welke kant je op wilt.

Een kleuradvies op foto neemt de moeite met het inbeelden van hoe het er uit komt te zien weg. Tevens maakt het meteen duidelijk hoe het past binnen het straatbeeld. Door een foto van jouw pand te bewerken krijg je een beeld van de kleuren aan de buitenzijde van je woning/pand. Dit kan door een foto van minimaal 1 mb te mailen naar webpost@meerdanmuren.nl. Vergeet niet je telefoonnummer en je adres erbij te zetten, zodat we je wensen kunnen bespreken en ik het straatbeeld kan bekijken op streetview!

Een kleuradvies staaltjes overzicht, dat is wat je nodig hebt als je ook zo verward raakt van al die kleuren bij elkaar. Kleurenwaaiers met vele kleuren kunnen je doen duizelen en je weet dan niet meer waarvoor te kiezen. Ik kan een overzichtelijk kleuradvies voor je maken met de kleuren die op jouw project van toepassing zijn. Deze optie wordt meestal samen gedaan met “kleuradvies op locatie” of “kleuradvies op foto”.

DE 7 MEEST GESTELDE VRAGEN OVER KLEURADVIES

 

1. Verf kleuradvies is dat anders dan een geheel kleuradvies?

– Ja, Meer dan Muren helpt je met verfkleuren kiezen. Een kleur of decoratieve wandafwerking kan zoveel meer sfeer geven in een ruimte dan alleen maar witte muren. Voor een geheel interieur kleuradvies (inclusief meubels e.d.) moet je bijvoorbeeld bij een stylist zijn, die zal alle onderdelen in de ruimte meenemen. Maar zijn de meubels en dergelijke naar je zin, dan kan Meer dan Muren je helpen om het tot een gezellig en sfeervol geheel te maken.

2. Hoe geef ik kleuradvies?

– Meer dan Muren heeft 3 soorten kleuradvies: op locatie, foto bewerken en/of staaltjes overzicht (zie hierboven). Bij het maken van het advies wordt rekening gehouden met jouw wensen, het type ruimte en de elementen die reeds in de ruimte aanwezig zijn/komen. En natuurlijk met de lichtval en het materiaal gebruik.

3. Hoe kunnen warme kleuren in huis je stookkosten verlagen?

– Warme kleuren in huis geven je een aangenamer gevoel, waardoor je minder snel geneigd bent de thermostaat een graadje hoger te zetten.

4. Wat kost een kleuradvies?

– De prijs is o.a. afhankelijk van de hoeveelheid oppervlakken waar het kleuradvies voor nodig is, welk soort kleuradvies gewenst is of een combinatie daarvan. Maar als Meer dan Muren ook de uitvoering van die persoonlijke wanden mag verzorgen, dan kan een kleuradvies ook GRATIS zijn. Voor een prijsindicatie kun je geheel vrijblijvend een offerte opvragen.

5. Welke kleurenwaaiers worden gebruikt?

– Meer dan Muren werkt met de kleurenwaaiers van Caparol. De 3D-systeem waaier met keuze uit ruim 1300 kleuren en een jaarlijkse trendkleuren collectie. En natuurlijk de diverse kleurcollecties die er zijn voor de decoratieve wandafwerkingen. Voor buiten werkt Meer dan Muren met de Kleuren van Eigen Bodem waaier en de Fassade A1 waaier voor kleurechte gevelkleuren.

6. Kleuradvies buiten

– Ook kleuradvies voor buiten (exterieur) behoort tot het pakket dat Meer dan Muren aanbied. Dus wil je de kleur van de kozijnen, ramen, deuren en/of gevels buiten wijzigen, dan kan Meer dan Muren je daarbij helpen. De meest gekozen optie hiervoor is het bewerken van een foto.

7. Zit je vraag er niet bij?

– Heb je een andere vraag over kleuradvies? Stel die dan via het contactformulier.